Augustus 27, 2021

Vliegveld vervoer in Duitsland

Per 8 augustus 2021 is het reisadvies voor Duitsland veranderd. Duitsland staat vanaf nu op code groen, dit betekent dat het geen corona risicogebied meer is als je reist vanuit Nederland. U moet nog wel een coronabewijs laten zien als u naar Duitsland wilt. Dit kan een negatieve testuitslag, vaccinatie- of herstelbewijs zijn. Daarnaast is er op veel plekken nog een mondkapjesplicht. U hoeft niet meer in thuis quarantaine bij terugkomst van uw reis uit Duitsland, ook hoeft u geen coronabewijs meer te laten zien. Voor alle actuele informatie kunt u terecht op de site van de Rijksoverheid. Heeft u een reis op de planning staan naar of via Duitsland? Dan hebben we voor u een aantal vliegvelden op een rijtje gezet. Naast de onderstaande vliegvelden kunt u uiteraard ook bij ons terecht als u van een ander vliegveld in Duitsland vertrekt.  

  1. Düsseldorf International Airport (DUS)

De derde grootste luchthaven van Duitsland ligt zo’n tweehonderd kilometer verwijderd van Utrecht. Het vliegveld heeft meer dan honderd drieënvijftig diverse bestemmingen. Ook heeft de airport drie passagiers terminals waar de passagiers vertrekken en aankomen. Daarnaast bevinden er zich ook kantoren, een hotel en een bioscoop in het vliegveld. Dus heeft u een reis op de planning staan via Düsseldorf International Airport? En bent u op zoek naar vliegveld vervoer voor een voordelige prijs? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

  1. Köln Bonn Airport (CGN)

Een aantal kilometer verder vind je de luchthaven van Keulen. Dit vliegveld werkt samen met zo’n dertig diverse luchtvaartmaatschappijen. Van Ryanair, Tuifly en Eurowings tot Air Arabia, Turkish Airlines en Corendon. De luchthaven beschikt over twee terminals, waar de passagiers landen en vertrekken. Heeft u een vakantie of zakenreis op de planning staan vanuit Köln Bonn Airport? Schroom dan niet en neem gerust contact met ons op om uw reis te plannen.

  1. Weeze Airport (NRN)

Het vliegveld van Weeze is een kleinschalig internationaal vliegveld en het ligt vlak over de grens met Nederland. Weeze Airport werkt enkel samen met de low-budgetmaatschappij Ryanair en Corendon. Ondanks het feit dat het vliegveld enkel samenwerkt met twee luchtvaartmaatschappijen, zijn er ruim zesenveertigduizend vliegbewegingen capaciteiten goedgekeurd. Dus heb je een ticket via Ryanair voor een spotprijs kunnen scoren? Of heb je een zomerse vakantie naar Turkije of Griekenland op de planning staan vanuit Weeze Airport? Boek dan nu uw vliegveldvervoer met Cheapcab Taxi Utrecht voor een voordelige prijs! 

Wij wensen u een fijne reis met Cheapcab Taxi Utrecht!

Vliegveld taxi
vanuit utrecht?

Bel (030) 269 07 24