Taxi van Utrecht naar Maastricht Aachen Airport €170,-

Taxi van Utrecht naar Maastricht Aachen Airport

Eindelijk weer eens samen met je partner op vakantie terwijl de kinderen thuis op het huis passen? De kinderen hebben de auto deze week nodig voor het werk dus met de auto naar het vliegveld gaan is helaas geen optie. En het ziet er ook niet naar uit dat ze er zin in hebben met hun ouders naar Maastricht Aachen Airport te brengen. Gelukkig hoeft dit geen probleem te zijn want voor slechts 170 euro zorgt CheapCab ervoor dat je toch op tijd op het vliegveld arriveert, terwijl de kinderen de auto kunnen gebruiken tijdens jullie vakantie.

Wat kost dat?

Boek uw taxi van Utrecht naar Maastricht Aachen Airport nu bij CheapCab voor slechts  €170,-! Prijs tot 4 personen. Voor een taxi bus (tot 8 personen) 10,- toeslag. Taxi van Maastricht Aachen Airport naar Utrecht ook mogelijk voor hetzelfde tarief. Meer weten of reserveren? Bel 030 – 269 07 24 of neem contact op via het contact formulier.

Chat openen
Reserveer uw taxi hier!
Welkom bij Cheapcab Taxi Utrecht!

We streven ernaar om binnen 5 minuten te reageren. U kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 030-2690724 voor een snellere reactie.