Taxi van Utrecht naar Weeze Airport €140,-

Taxi van Utrecht naar Weeze Airport

Reizen met een auto naar het vliegveld ervaart bijna iedereen als prettig. Je hoeft geen rekening te houden met treinen en bussen en je kunt zelf bepalen wanneer je vertrekt. Maar het parkeren op een vliegveld is vaak enorm duur en vooral in het buitenland is het een extra risico. Want wat als er iets gebeurd met je auto tijdens je vakantie? Ben je dan verzekerd? Dit neemt een hoop uitzoekwerk en daarmee stress met zich mee en dat is precies wat je niet wilt gedurende de (voorbereiding van de) vakantie. Voor slechts 140 euro brengt CheapCab je zonder deze zorgen naar Weeze Airport, zodat jij optimaal kunt gaan genieten.

Wat kost dat?

Boek uw taxi van Utrecht naar Weeze Airport nu bij CheapCab voor slechts  €140,-! Prijs tot 4 personen. Voor een taxi bus (tot 8 personen) 10,- toeslag. Taxi van Weeze Airport naar Utrecht ook mogelijk voor hetzelfde tarief. Meer weten of reserveren? Bel 030 – 269 07 24 of neem contact op via het contact formulier.

Chat openen
Reserveer uw taxi hier!
Welkom bij Cheapcab Taxi Utrecht!

We streven ernaar om binnen 5 minuten te reageren. U kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 030-2690724 voor een snellere reactie.