Taxi van Utrecht naar Rotterdam The Hague Airport €79,-

Taxi van Utrecht naar Rotterdam The Hague Airport

Parkeren in Nederland is altijd duur en vooral op vliegvelden. Voor het parkeergeld dat je betaald voor een week vakantie had je net zo goed voor een vijfsterrenhotel kunnen gaan op de bestemming. Reizen met een taxi is een stuk voordeliger en jij hoeft geen geld weg te gooien aan het parkeren. Voor slechts 79 euro wordt jij op locatie gebracht en als je wilt, ook weer netjes opgehaald aan het eind van de vakantie. Maar daar hoef je je nu nog geen zorgen over te maken. Bel CheapCab en binnen enkele minuten wordt jij opgehaald.

Wat kost dat?

Boek uw taxi van Utrecht naar Rotterdam The Hague Airport nu bij CheapCab voor slechts  €79,-! Prijs tot 4 personen. Voor een taxi bus (tot 8 personen) 10,- toeslag. Taxi van Rotterdam The Hague Airport naar Utrecht ook mogelijk voor hetzelfde tarief. Meer weten of reserveren? Bel 030 – 269 07 24 of neem contact op via het contact formulier.

Chat openen
Reserveer uw taxi hier!
Welkom bij Cheapcab Taxi Utrecht!

We streven ernaar om binnen 5 minuten te reageren. U kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 030-2690724 voor een snellere reactie.