Januari 14, 2021

Vliegveld vervoer in België

1.    Brussels Airport Zaventem (BRU)

Allereerst hebben we Brussels Airport, met maar liefst zo een 26,4 miljoen passagiers per jaar het grootste vliegveld van België. Gemiddeld maakt zo een 20% van de passagiers gebruik van de taxi van en naar het vliegveld. Daarnaast wordt Brussel ook gezien als het centrum en de ontmoetingsplek van vele Europese instanties. Denk hierbij aan de Europese Unie (EU) en de Europese Commissie.

Brussel staat tevens bekend om de vele bezienswaardigheden en activiteiten die plaatsvinden. Allereerst heb je natuurlijk het Atomium dat zich bevindt in het Heizelpark in Brussel. Het Koninklijke Paleis van Brussel is een aantal kilometer verderop ook terug te vinden.

2.    Brussels South Charleroi Airport (CRL)

In het zuiden van Brussel is het vliegveld Charleroi Airport te vinden. Deze is iets kleiner dan Brussels Airport Zaventem. De taxistandplaats bevindt zich hier op de Express Parking, slechts 3 minuten van de terminal waar de vluchten vertrekken en aankomen. Dit is ook meteen de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid van de terminals. Je bent dus met de taxi erg snel ter plaatse.

3.    Luchthaven Antwerpen (ANR)

De luchthaven van Antwerpen begint steeds meer toe te nemen in populariteit. Het is ook voor Nederlanders aantrekkelijk en handig, omdat het niet zo ver over de grens ligt. Het is dus met de taxi ook erg voordelig. Je kan gebracht worden, en als je terugkomt van je reis kun je ook makkelijk weer opgehaald worden.

Je bagage wordt door de chauffeur overgenomen en daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar. Ook kan de chauffeur aan de hand van het vluchtnummer op de hoogte gesteld worden van eventuele vertragingen. Dit voorkomt natuurlijk ook een hoop stress en gedoe. Boek daarom nu je taxi om zorgeloos je reis te kunnen beginnen. 

Vliegveld taxi
vanuit utrecht?

Bel (030) 269 07 24