Taxi van Utrecht naar Amsterdam €69,-

Taxi van Utrecht naar Amsterdam

Iedereen houdt van dagjes uit en wie is er nu niet dol op Amsterdam? Urenlang wandelen door de winkelstraten en langs alle bezienswaardigheden. Maar als je dacht dat parkeren in Utrecht al duur was, schrik je je vast dood van de prijzen in Amsterdam. Reizen met de auto zorgt ervoor dat jouw dag onbetaalbaar zal worden en dat is natuurlijk enorm zonde. Met CheapCab reis je voordelig van en naar Amsterdam toe, namelijk voor slechts 69 euro. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over parkeertijd en -geld en kun jij gewoon genieten van je dagje Amsterdam.

Wat kost dat?

Boek uw taxi van Utrecht naar Amsterdam nu bij CheapCab voor slechts  €69,-! Prijs tot 4 personen. Voor een taxi bus (tot 8 personen) 10,- toeslag. Taxi van Amsterdam naar Utrecht ook mogelijk voor hetzelfde tarief. Meer weten of reserveren? Bel 030 – 269 07 24 of neem contact op via het contact formulier.

Chat openen
Reserveer uw taxi hier!
Welkom bij Cheapcab Taxi Utrecht!

We streven ernaar om binnen 5 minuten te reageren. U kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 030-2690724 voor een snellere reactie.