Februari 7, 2022

Cheapcab Taxi Utrecht voor al uw vervoer

In 1905 kwamen de eerste taxi’s op in Nederland, met name in Amsterdam. Dit was wettelijk gezien nog niet legaal, omdat de eerste officiële taxivergunning pas in 1909 werd uitgegeven. Maar de taxi’s hadden als sinds deze tijd één doel, het vervoeren van passagiers naar hun bestemming van A naar B. Dit is een duidelijk doel, maar hoe zou je dit wat meer kunnen specificeren? Wat voor soort taxivervoer heb je eigenlijk allemaal? En welk soort vervoer sluit het best aan op uw wensen? Er zijn namelijk diverse soorten taxivervoer en een aantal zullen we hieronder behandelen.

 

1.     Standaard passagiersvervoer

Allereerst heb je het standaard passagiersvervoer. Dit is een simpele en algemene vorm waarbij je als taxi de passagier van A naar B brengt. De andere vormen van vervoer maken ook deel uit van passagiersvervoer. Bij het standaard passagiersvervoer kun je denken aan personen die dagelijks of wekelijks gebruik maken van de taxi, bijvoorbeeld voor werk of school. Op onze website kun je dit ook terugvinden onder regio- en/of stadsvervoer. Dit zijn de standaard ritten met een vast voordelig tarief. Alle tarieven en plaatsen kunt u tevens hier terugvinden, onder ‘Bestemmingen’. En natuurlijk is het vanzelfsprekend dat wij u ook van dienst zullen zijn als uw bestemming hier toevallig niet tussen staat.

 

2.     Vliegveldvervoer

Taxi’s worden regelmatig ingezet voor voornamelijk vliegveldvervoer. Een taxi is een optimale optie als u zorgeloos uw reis wilt beginnen. U wordt hierbij van uw locatie naar het desbetreffende vliegveld van uw vertrekpunt gebracht, en kunt aan het einde van uw vakantie ook weer makkelijk opgehaald worden. Men vindt de taxi vaak de beste optie, omdat deze ook ervaring heeft op dit gebied en bekend is met de omgeving en routes. Hiermee kun je dus tijdig aanwezig zijn op de luchthaven, eventuele bagage wordt allemaal door de chauffeur netjes weggezet en bovendien reist u erg comfortabel en luxe. Dit allemaal ook nog voor een zeer betaalbare prijs. Op onze website kunt u ook heel eenvoudig de prijs van uw rit berekenen en vooraf reserveren. Van uw reservering ontvangt u ook een bevestiging, wel zo fijn natuurlijk!

 

3.     Ziekenvervoer

In geval van nood denkt men er niet vaak aan, maar een taxi kan erg goed van pas komen. Indien u of iemand anders met spoed naar het ziekenhuis gebracht moet worden is de taxi een van de slimste opties. Een taxi is namelijk 24/7 beschikbaar en erg snel ter plaatse. Daarnaast denken wij met u mee, omdat het begrijpelijk is dat spoedgevallen vaak voor stress kunnen zorgen. Maar naast spoedgevallen kunt u ook gebruik maken van de taxi indien u zelf niet in staat bent om te rijden. Bijvoorbeeld als uw arm of been gebroken is en u voor een tijdje niet achter het stuur kan zitten. Kortom, in situaties waarin u zelf niet in staat bent om te rijden of spoedgevallen kunt u gebruik maken van de taxi die 24/7 beschikbaar is.  

 

4.     Trouwvervoer

Op uw grote dag wilt u natuurlijk helemaal in stijl uw huwelijk beginnen. Mensen maken vaak gebruik van aparte trouwvervoer of huren een auto voor hun bruiloft. Echter is de taxi ook een mogelijkheid en alternatief voor trouwvervoer. Taxi’s kunnen vaak erg luxe en comfortabel zijn. Daarnaast beschikt u over een chauffeur en hoeft u niet zelf achter het stuur te zitten. In vergelijking met andere bedrijven die zich bezighouden met trouwvervoer, is de taxi ook een hele voordelige optie. Je kunt het eigenlijk zien als een all-in-one pakket; luxe, comfort, een eigen chauffeur en dat allemaal voor een zeer voordelige prijs. Dus misschien is de taxi het perfecte alternatief!

 

Maar iets wat alle bovenstaande voorbeelden met elkaar gemeen hebben: u kunt voor al uw vervoer terecht bij Cheapcab Taxi Utrecht!

Vliegveld taxi
vanuit utrecht?

Bel (030) 269 07 24